Sixtus Privacy Scanner

Vi har udviklet et unikt stykke software, der skaber overblik over ustruktureret data i din virksomhed. Den nye Sixtus Privacy Scanner kan finde huller i persondataprocedurer for opbevaring af persondata – og hjælpe med at lukke dem helt i. Den giver ro i maven ved at påvise compliance efter at have gennemgået alle relevante filer i en virksomhed.

Undgå at tro og formode – Få vished om alle persondata

Menneskelige fejl og filer, der skulle have været slettet, kan forekomme i alle virksomheder – også selvom virksomheden har klare procedurer for at opbevare persondata korrekt og i fuld overensstemmelse med GDPR. For er de nødvendige persondata nu også blevet slettet fra virksomhedens fælles drev? Er alt blevet anonymiseret i tilstrækkeligt omfang, som GDRP foreskriver? Eller er det stadig muligt at spore tidligere kunder eller klienter, som faktisk burde være slettet fra de interne drev?

Scan usikkerheden ud af din virksomhed

Langt de fleste virksomheder har fået databehandleraftaler på plads, de har dataansvarlige og udviklet klare procedurer for sikker behandling af alle persondata – men mange ved reelt ikke, om der er et svagt led i deres persondataprocedurer, hvor persondata opbevares illegitimt.

Dette skyldes blandt andet at rådata og uorganiseret data udgør en stigende risiko for mange virksomheder. Det er eksempelvis e-mails, pdf-filer og regneark, der gemmes på computere, som tilhører medarbejdere, eksterne konsulenter og samarbejdspartnere. Dokumenter med persondata kan ende mange steder, ligesom risikoen for databrud og hackere også er stigende. 

Genkender alle danske ord

Sixtus scanneren genkender danske ord, begreber og egennavne. Samtidig er den yderst brugervenlig og nem at anvende.

Datascanningsværktøjet er relevant for virksomheder, som håndterer alle former for persondata – lige fra personnavne, kundenumre, telefonnumre og e-mailadresser til cpr-numre, politisk ståsted, folks behandlingsforløb og sygehistorik mv.

Prøv privacy scanneren med det samme

Vi har udviklet en demomodel, som vi opfordrer alle til at prøve. Du skal ikke registrere dig og vi gemmer ingen oplysninger om dig.

  • Start med at vælge en fil eller flere filer, du vil have scannet. Det kunne være:
  • papirer fra en MUS-samtale
  • et Excel ark med adresser eller kundeinformationer
  • en ansøgning eller et cv

Obs på at du max kan teste 5 filer med op til 500 tegn, som ikke må fylde mere end 0,5 MB.

  • Upload filerne til Privacy Scanneren og kør testen. Vi anbefaler at du bruger en sikker forbindelse, når du kører testen – fx via en VPN forbindelse.

Det er kun dig, der kan se resultatet af scanningen, og når du er færdig med testen, så bliver alle resultater og dokumenter slettet. Vi opbevarer ingen oplysninger fra dig og din virksomhed.

Du er meget velkommen til at kontakte os bagefter . Vi vil meget gerne komme med en uddybende forklaring på testresultatet eller yderligere information om scanneren.