Whistleblowerprogram

Whistleblower Software

Minimer din risiko og skab gennemsigtighed

Sixtus tilbyder, i samarbejde med vores partner Whistleblower Software Aps, et stærkt whistleblowerprogram, for virksomheder, der ønsker at sikre gennemsigtighed og høj fortrolighed for whistlebloweren.

Whistleblower Software, der netop er blevet ISAE 3000-certificeret, har udviklet et nyt software, der er med til at definere en ny generation af whistleblowertjenester. Systemet er brugervenligt, både i opsætning og administration og giver mulighed for at kunne rapportere anonymt, fortroligt eller begge dele. Samtidig sikres det at sagerne altid bliver videregivet til de korrekte parter i virksomheden.

Vil du høre mere om Whistleblower Software?

Kontakt os på +45 30 65 43 35 eller info@sixtus-compliance.dk

Du kan stadig nå det!

I dag har de fleste store, børsnoterede virksomheder et whistleblowerprogram. Men pr. 17. december 2021 har alle private virksomheder med 250+ ansatte, været forpligtet til at have et whistleblowerprogram. For virksomheder i den private sektor med mellem 50-249 ansatte, udløber fristen til at etablere whistleblowerordninger dog først 17. december 2023.

Whistleblowerordning med Sixtus

Fælles er for alle er, at det skal kunne sikres, at whistlebloweren bliver beskyttet mod de potentielle konsekvenser, som er forbundet med en indberetning afgivet i god tro. Dermed er e-mails med interne brugere heller ikke nok; virksomheden skal sikre, at whistleblowerens identitet kan holdes 100% fortrolig.

Med Sixtus på sidelinjen, får du hjælp til implementering og support i hele processen. Implementeringspakken inkluderer følgende services: